Mooi merk: Thinking MU

Thinking MU is echt een heerlijke ontdekking in de fair fashion. Vrolijk, van deze tijd en behoorlijk betaalbaar. En natuurlijk eerlijk gemaakt. Bovendien heeft het een flinke collectie voor vrouwen, maar ook voor mannen. Niet gek dus dat je Thinking MU inmiddels in bijna alle Nederlandse fair fashion webshops tegenkomt. 

Fair brand Thinking MU 

Veel kleur, veel teksten en ontwerpen die echt van deze tijd zijn. Het merkt houd wel van een flauwe woordgrap of statement op zijn tijd. Maar ook als je – net als ik – niet zo graag tekst op je kleding hebt, heeft Thinking MU genoeg te bieden aan fraaie prints en fraaie ontwerpen. Denk aan oversized truien die ook als jurk kunnen dienen, vrolijke t-shirts en tops en rokken met boho-elementen.  

Eerlijk geproduceerde kleding met een knipoog

Bij Thinking MU doen ze hun best op kleding te maken zonder mens en aarde tekort te doen. Makers krijgen een eerlijk loon en de kleding wordt gemaakt van biologisch katoen, gekleurd met afbreekbare verf en ze gaan in alle productiefases verantwoord om met water. Dat levert prachtige, eenvoudige maar ook vrolijke stukken op.

Dit is echt zo’n merk dat hoog op mijn lijstje komt voor als ik weer een keer iets nodig heb. De stukken zijn niet per se goedkoop, maar ik vind de prijzen wel redelijk, vooral voor die geweldige blousejurken. Dit is wel iets waar in ik zou willen investeren. Dat ze gratis in heel Europa verzenden is natuurlijk ook mooi meegenomen. Kijk je mee?

Blousejurk 84,90 euro – T-shirt 44,90 euro

Oversized trui/jurk 139,90 euro – T-shirt 44,90 euro

T-shirt 39,90 euro – Trui 159,90 euro

Jas 169,90 euro – T-shirt 44,90 euro

Ik viel bijna van mijn stoel van het lachen van dat laatste shirt, heerlijk.

Wat vind jij van de collectie van Thinking MU?  

Beeld: Thinking MU