Disclaimer

Copyright

Alle teksten en foto’s op deze website zijn van mijn hand, tenzij anders vermeld. Wil je iets gebruiken, neem dan even contact met me op. Dan komen we er vast wel uit.

Bij gebruik van andermans foto’s probeer ik altijd de rechthebbenden van een foto te benaderen en deze correct te vermelden. Mocht je desondanks iets aantreffen op mijn blog waarover jij de rechten bezit, neemt dan alsjeblieft contact met me op.

Reacties

Niets leukers dan reacties van lezers, kom maar door! Tenzij deze commercieel zijn, spam bevatten of ronduit onaardig zijn. Ik behoud mij het recht voor om reacties te verwijderen, zonder opgaaf van redenen.

Samenwerkingen

Het komt voor dat ik benaderd wordt door bedrijven om over hen of hun product te schrijven. De vrijheid om mijn eerlijke en ongezouten mening te geven is een harde eis bij al mijn samenwerkingen. Dat ik veelal enthousiast ben over de producten, bedrijven of diensten waar ik over schrijf, komt omdat ik alleen samenwerk met bedrijven en diensten die passen bij het gedachtengoed dat ik op KouweKleren uitdraag. Ik ben hierin zeer selectief en houd het belang en de interesses van mijn lezers altijd in mijn achterhoofd.

Onjuistheden

Uiteraard probeer ik alleen juiste informatie te verstrekken op KouweKleren. Helaas zijn mijn tijd en middelen beperkt. De informatie is mijn interpretatie op dat moment en kan aan verandering onderhevig zijn. Weet je het beter? Plaats dan een reactie onder het artikel of stuur me een bericht. Aan de informatie op KouweKleren kunnen geen rechten ontleend worden.