Op jouw event

Ik vertel met genoegen over mijn duurzame missie binnen & buiten de oppervlakte van mijn kledingkast. Organiseer jij een evenement waar mijn verhaal bij past? Neem contact op via info@kouwekleren.nl, dan ontvang je een aanbod op maat.

Ik praat graag over

  • de kledingindustrie
  • de eerlijke en duurzame modewereld
  • praktische uitgangspunten voor een verantwoorde garderobe
  • tweedehands kleding
  • het maken van bewuste (aankoop)keuzes
  • het koesteren van je kleding en andere bezittingen
  • duurzame alternatieven in het dagelijks leven
  • slow living

Zo doe ik dat

Ik heb een grote liefde voor het spreken voor groepen, maar persoonlijk het gesprek aan gaan op de vloer of in een workshop vind ik net zo leuk. Mijn verhalen zijn altijd interactief, praktisch, motiverend en gebaseerd op mijn ruime persoonlijke ervaring in de wereld van de ethische mode en duurzamer leven.