Tadaa! Het nieuwe KouweKleren

Welkom in mijn nieuwe internetoptrekje. Ik beloofde het al eerder, maar nu is het zo ver: KouweKleren heeft een eigen domein. Wees niet bang: ik blijf jullie nog steeds voorzien van mijn belevenissen in het oerwoud van duurzaamheid en eerlijke kleren,  alleen dan vanaf dit adres en gehuld in een fonkelnieuw jasje. Want als je dan toch in de verhuistroep zit  – zelfs uit digitale verhuisdozen komt alles er toch enigszins door elkaar geschud en hier en daar gebroken tevoorschijn, al wordt je rug wel meer gespaard –  kun je net zo goed te boel helemaal op stelten zetten. Daarom heeft de site ook een grondige make-over gehad. Wat vinden jullie ervan?

Hier en daar zijn nog wat (schoonheids)foutjes te vinden, maar ik kon gewoon niet wachten om het resultaat aan jullie te laten zien, lekker puh. Maar om het helemaal af te maken, hoor ik graag jullie niet te onderschatten mening. Laat me weten wat je mooi/lelijk/geweldig/afschuwelijk/handig/dom/verrukkelijk/geweldig vindt of als er simpelweg iets niet klopt of werkt. Dan kan ik er hopelijk iets aan doen. Laat dus vooral een reactie achter, stuur een bericht via het contactformulier of gebruik mijn bijbehorende verhuiskindje annex nieuw en zeer professioneel mailadres info@kouwekleren.nl. Ik kan niet wachten!

P.S. Was je geabonneerd op KouweKleren per mail en wil je die post niet missen? Dan moet je je hier rechts even opnieuw inschrijven. Via Facebook, Twitter en Instagram ben je natuurlijk ook altijd op de hoogte.

 1. Wat leuk een eigen domeinnaam!! Dat maakt het echt af. Ik vind het altijd jammer als er in een link ‘wordpress’ of ‘blogger’ staat ofzo. Het is even investeren maar het feit dat je nu een mooie overzichtelijke en herkenbare domeinnaam hebt vind ik al super leuk!

  Even snel gekeken en wat ik nu zo zie ziet er goed uit.

  Die instagram foto’s onderin vind ik echt goed! Ben ik ook aan het uitvogelen.

  Verder niet teveel opsmuk maar gewoon goed leesbaar en netjes. Dat vind ik altijd fijn.

  1. Dankjewel! Ik ben er ook erg blij mee. Toch heb ik geen spijt van het even ‘uitproberen’ op een wordpress-domein een aantal maanden. Ik weet nu veel beter wat ik wil en dat is ook wat waard.

 2. Wat is het leuk geworden! Ik heb hetzelfde als Suzanne. Het voelt net wat beter. Mocht je vragen hebben, Let me know!

  1. Haha, het is helemaal ‘echt’ nu. Zoveel meer mogelijkheden, echt een feest. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.