Tadaa! Het nieuwe KouweKleren

Welkom in mijn nieuwe internetoptrekje. Ik beloofde het al eerder, maar nu is het zo ver: KouweKleren heeft een eigen domein. Wees niet bang: ik blijf jullie nog steeds voorzien van mijn belevenissen in het oerwoud van duurzaamheid en eerlijke kleren,  alleen dan vanaf dit adres en gehuld in een fonkelnieuw jasje. Want als je dan toch in de verhuistroep zit  – zelfs uit digitale verhuisdozen komt alles er toch enigszins door elkaar geschud en hier en daar gebroken tevoorschijn, al wordt je rug wel meer gespaard –  kun je net zo goed te boel helemaal op stelten zetten. Daarom heeft de site ook een grondige make-over gehad. Wat vinden jullie ervan?

Hier en daar zijn nog wat (schoonheids)foutjes te vinden, maar ik kon gewoon niet wachten om het resultaat aan jullie te laten zien, lekker puh. Maar om het helemaal af te maken, hoor ik graag jullie niet te onderschatten mening. Laat me weten wat je mooi/lelijk/geweldig/afschuwelijk/handig/dom/verrukkelijk/geweldig vindt of als er simpelweg iets niet klopt of werkt. Dan kan ik er hopelijk iets aan doen. Laat dus vooral een reactie achter, stuur een bericht via het contactformulier of gebruik mijn bijbehorende verhuiskindje annex nieuw en zeer professioneel mailadres info@kouwekleren.nl. Ik kan niet wachten!

P.S. Was je geabonneerd op KouweKleren per mail en wil je die post niet missen? Dan moet je je hier rechts even opnieuw inschrijven. Via Facebook, Twitter en Instagram ben je natuurlijk ook altijd op de hoogte.