Favorieten van december

Een lijstje met favorieten. Omdat ik zin heb om weer eens een blog te schrijven. En je dan maar beter met iets leuks kan beginnen, nietwaar? Een paar fijne dingen en tips die ik deze maand verzamelde.

Bezigheid: knuffelen met onze katten. Helaas ging onze Bor dit jaar dood, maar sinds 2 maanden huizen er hier twee kittens: Balthasar en Klaus. Ultiem knuffelig en ultiem boevig, helemaal zoals het moet zijn dus.

Boek: Quizpuzzels van Tex de Wit en Thomas Swierts. Heb ik me in mijn kerstvakantie grondig in vastgebeten. Precies ingewikkeld genoeg!

Eerste keer: trouwringen uitkiezen. We kregen trouwringen uit de familie, die we om laten smelten tot een eigen ontwerp. Heel bijzonder en ook nog duurzaam dus. Van te voren had ik niet gedacht dat ik het uitzoeken zo leuk zou vinden! We waren er in een halfuurtje uit – en ik heb nu al zin om ‘m te dragen. Nog even geduld hebben, we trouwen in april.

Etentje: ik ben een kookclub gestart! Met 3 leuke vrouwen die ik nog niet kende, maar die net als ik van koken en eten houden. De eerste ronde maakten we allemaal een paar favoriete gerechten ter kennismaking en dat was heel geslaagd.

Kerstactiviteit: kerstkoekjes bakken. Een jaarlijkse traditie met vriendinnen. Kerststerren, kerstkatten, kerstbiggen: bij ons kan het allemaal.

Serie: The Undoing (HBO Max). Goede mini-serie als tussendoortje. Voor als je nog een wat uurtjes kerstvakantie te vullen hebt, bijvoorbeeld.

Toetje: deze citroentoet van Yvette van Boven. Ik maakte het met kerst van citroenen uit eigen tuin. Jamm!


Wat is jouw favoriet van december?