Slow look van The Blind Spot (+ kortingscode)

De Tavi Top van People Tree had ik al het hele voorjaar in het vizier (kijk maar eens bij de favoriete lentelooks die ik in maart al uitlichtte). Nu heb ik hem gekregen van The Blind Spot, één van mijn vaste adressen voor fraaie fair fashion. En ik had geluk: gisteren was het heerlijk weer en kon ik de top meteen aan!

De top valt open aan de achterkant – lekker boho – maar niet zo erg dat je op je bh hoeft te letten. Ook aan de voorkant tekent je bh niet, ondanks het luchtige materiaal. Het is een prachtige, handgeweven kwaliteit biokatoen die heel mooi valt.

Ik heb de Tavi top gecombineerd met een andere recente vondst: mijn okergele rok uit de kringloop. Waar ik in kan fietsen dankzij de knoopjes aan de achterkant! Daarbij draag ik mijn in Spanje gemaakte sandaaltjes van Seasalt Cornwall.

The Blind Spot

Eigenlijk vat deze top de collectie van The Blind Spot eigenlijk heel goed samen: elegant, comfortabel en vooral veelzijdig.

Alle stukken stralen een luxe en kwaliteit uit die eigen is aan veel fair fashion merken. Je kunt ze zowel up- als downdressen, zodat je met één item veel kanten op kunt. Ik ga mijn top ook zeker dragen onder mijn chunky tuinbroek, dat geeft weer een heel ander, lekker casual effect. Maar op een kokerrok met jasje kom ik er ook mee weg.

De webshop biedt een mix van betaalbare merken als Thought Clothing en Veja en meer exclusieve merken die je niet overal tegenkomt. Dat levert geweldige stukken op: ik moet bijvoorbeeld altijd enorm lachen om de ‘Las Tettas’ van het rieten tassenmerk Allpa. Het is dat ik al een fijne strandtas heb, anders zou zou ik graag met dit statement aan mijn arm lopen.

Renee culottes (foto: Thoughth Clothing) – ‘Las Tettas’ strandtas (foto: The Blind Spot)

Kortingscode The Blind Spot

Geïnspireerd geraakt? Ik heb ook voor jullie een cadeautje: met de code HERMIENXBLINDSPOT krijg je t/m 30 juni 2019 15% korting op de hele collectie van The Blind Spot, de stukken in de sale uitgezonderd.

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekregen.