De nieuwe collectie van Friday’s Project

Heb ik eigenlijk ooit al geschreven over Friday’s Project? Volgens mij niet en dat is best wel gek. Dit is namelijk het allermooiste merk dat ik het afgelopen jaar ontdekt heb en ik heb er inmiddels drie stukken van waar ik niet uit te slaan ben: een ultiem wollige trui, een net zo knuffelbare jurk (ja, dat is een uitnodiging!) en een oversized roestbruin t-shirt. De trui liet ik al wel zien op instagram en ik zit er ook nu weer in te typen. Wat een fijn ding.


Nu we deze week al even van de lente mochten proeven, lijkt het me leuk om jullie vast een kijkje in de voorjaarscollectie van Friday’s Project te geven. De kleding wordt trouwens onder eerlijke omstandigheden gemaakt in Spanje en Portugal. Al het goede komt weer eens uit het zuiden. Ook maakt het merk meer en meer gebruik van duurzame materialen: per item kun je precies zien of het aan je eisen voldoet en op de site kun je bovendien een overzicht vinden van de verschillende materialen die gebruikt worden. Erg fijn als je nog niet zo thuis bent in de verschillen. Voor 9 euro krijg je je pakket thuisgestuurd, maar boven de 90 euro s de bestellig gratis. Samen met iemand anders bestellen kan dus de moeite zijn.

Genieten
Genoeg gekletst, tijd om te genieten van al het moois dat Friday’s Project ons te bieden heeft. Verwacht rustige tinten, basic stoffen, zachte materialen en ontwerpen met een twist. Ik ben fan (hadden jullie het al door?), jij misschien ook wel. Ik ben benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn als ik.

Jurk – 45 euro

Ik draag heel graag (half)lange jurken, zeker als ze ook dito mouwen hebben. Van deze vind ik de kleur ook nog erg mooi.

Trui – 50 euro

Gestreept én van linnen, daar kan ik moeilijk ‘nee’ tegen zeggen.

Blouse – 65 euro

Ik mag van mezelf geen witte blousen meer wat ik word er echt een tut in en draag ze dus nooit, maar oh – de verleiding. Ik ruik hier ook meteen een geur van schone was, gemaaid gras en lavendel bij, ben ik de enige?

Culotte – 70 euro

Ik weet helemaal niet of een culotte kan hebben, maar zo ja, dan staat deze hoog op mijn lijst. Superzacht maar toch chique.

Oorbellen – 34 euro

Oh ja, Friday’s Project heeft ook sieraden. Deze oorbellen zijn 3D, dat vind ik erg leuk.

P.S. Ik ga echt-echt-echt proberen om binnenkort outfitkiekjes met de trui en de jurk te schieten. Regelen jullie een vrolijk zonnetje?

Beeld: Friday’s Project