Mag ik je wat vragen?

Ik heb een kleine enquête gemaakt voor iedereen die mijn blog wel eens bezoekt. En jij leest dit, dus daar val jij ook onder! Met deze vijf korte vragen wil ik een beeld krijgen van wat jou als lezer hier brengt en waar je interesses liggen. Wil je daar een paar minuutjes tijd voor maken? Te gek!

Ja, dat waardeer ik enorm. Jouw antwoorden zullen me namelijk helpen om wat ik schrijf nog beter af te stemmen op waar jij naar op zoek bent. Jouw groene vragen, jouw duurzame dilemma’s en wat het verder ook is dat jou op KouweKleren brengt.

De enquête vind je hier

Dank voor jullie tijd, maar ook voor alle reacties, mailtjes, correctierondes (ja van jou, mam!), kritische vragen, inspirerende tips en natuurlijk al die stille lezers die überhaupt interesse tonen in wat ik te vertellen heb. Zonder jullie was bloggen niet half zo leuk. En ik ben gek op schrijven, dus dat zegt wel wat.