Warme truien koop je natuurlijk tweedehands

Terwijl ik dit typ, zit ik met vijf lagen aan in een niet al te best geïsoleerde ruimte. Met een panty onder mijn broek en mijn dikste sjaal (annex ‘de deken’, zoals mijn vriend hem noemt) om het plaatje compleet te maken. Waar ik laatst nog vrolijk de fair fashion lentecollecties showde, is het gewoon weer dikketruienweer. Voor mij de perfecte gelegenheid om een paar winterse exemplaren uit mijn favoriete tweedehands winkels aan jullie te laten zien. Allemaal online verkrijgbaar, anders zou het ronduit gemeen zijn. Hoef je bovendien de deur niet uit om ‘m in huis te halen! Een paar van deze webshops hebben zelfs speciale winteracties in deze koude dagen, dus profiteer daar gerust van. 

 Trui 25 euroVNTG

Was jij ook zo’n Aristokatten-fan? Het stukje met Jazz-cat was mijn favoriet en die scène maakte zelfs dat ik harp ben gaan spelen (al had het misschien trompet moeten zijn).

Trui 7 euroDe Kleretoko

Dit soort rond gebreide truien vind ik altijd heel leuk. Donkerblauw staat veel mensen natuurlijk en het is echt een koopje. Wie gaat er met deze schoonheid vandoor? In Leiden worden alle bestellingen gratis op de fiets bezorgd!

Vest 22,90 euroSugarSugar

Geen trui, maar laagjes zijn leven, toch? Dit vest zou precies in mijn kleurschema passen, dus eigenlijk is het erg dom dat ik ‘m hier plaats. Tot en met zondag betaal je geen verzendkosten met de code ‘foryou’.

Trui 6,50De Kleretoko

Nog één van mijn lievelingskleuren. Door de effen kleur ook fijn te combineren met een blousje met print.

 

Humanoid Trui 70 euroThe Next Closet

Wie zegt dat je niet chique voor de dag kunt komen met dit weer? Deze trui is misschien niet de goedkoopste, maar wel echt een parel van mooie kwaliteit. En zeker goedkoper (én duurzamer!) dan een nieuw exemplaar. Heb je aan een trui niet genoeg? WInterjassen worden op dit moment gratis verzonden bij The Next Closet.

De afbeeldingen zijn eigendom van de betreffende webwinkels. 

 

 

 

 

  1. Het is dat ik al genoeg truien heb maar ik vind die Aristokatten trui echt super gaaf! Ik hoop dat iemand hem koopt die hem veel gaat dragen 🙂

  2. Herkenbaar! Hier in huis is het af en toe ook echt niet warm te krijgen. Al was het maar omdat we de verwarming niet de hele tijd willen laten loeien. En ook op de uni was het gisteren en vandaag af en toe net een koelkast. Gelukkig heb ik mijn trui-jurkje van de kledingruil. Met een thermolegging eronder is dit de perfecte outfit voor dit winterweer. Ook om in te schaatsen, weet ik sinds vanmiddag 😉

    1. Ah je hebt geschaatst, ik ben jaloers! Bij mij thuis is het heel behaaglijk, maar op werk is het wegvriezen geblazen. Mooi dat jij je winterproof look al gevonden hebt. Klinkt nog stijlvol ook!

  3. Wat een goed idee om dit zo eens te delen! Ik had namelijk nog nooit bij deze sites gekeken, maar ik ga nu meteen even kijken 🙂

    1. Leuk om weer iets nieuws te ontdekken! Veel mensen vinden tweedehands online kopen onhandig, maar ik ben er echt fan van!

  4. Dat zijn nog eens leuke koopjes en er zitten echt mooie exemplaren tussen. Ik vind vooral die legergroene trui heel gaaf. Die kleur draag ik niet zo vaak, maar zou ik graag weer wat vaker aantrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.