Rokjesdag op de vintage tour

We hebben rokjesdag er geloof ik al op zitten. Beetje bizar, in februari, maar ik vind het altijd wel erg leuk om uit te kijken naar het nieuwe seizoen, qua mode.

Een nieuw seizoen dat de oudjes in ere houdt, wat mij betreft, want mijn favoriete vintage en tweedehands webshops puilen weer uit van topstukken die jou een prachtige ‘nieuwe’ look geven.

Ik duikelde de leukste rokjes voor je op. Allemaal in midi-lengte, omdat dat die perfect zijn voor dagen dat het weer er net tussenin zit. En omdat ik ze gewoon geweldig vind. Reden genoeg toch?

VNTG

Plooirok – 36 – 17,50 euro

Plooirok print – M/L – 17,50 euro

Wat kwam ik veel plooirokken tegen. Met print, zonder print, persoonlijk ben ik wel fan! Vooral van luchtige exemplaren zoals deze, die zijn heerlijk zomers.

SecondhandNew

Folklore rok – 38/40 – 27,90 euro 

Ik ben meestal niet zo van de folkloristische kleding, maar dit vind ik een goede mix. Het komt door de kleuren, die de rok net iets meer ingetogen maken. Juist omdat het een wat donkerder rok is, zou ik deze lekker het hele jaar door dragen. 

Gehaakte rok – 34/36 – 21,90 euro 

Voor als je voor volop boho wilt gaan! Echt een unieke rok. De combinatie met de witte sneakers maakt hem helemaal van nu. Zo zou ik hem ook combineren, als deze kleur me niet naakt zou doen lijken. Welke lady met gebruinde benen durft het aan? 

Doortje Vintage

Rode rok – S – 26,90 euro

De voering maakt deze rode rok extra zwierig. Ik zie niet zo vaak prints in deze kleurcombinatie, daarom juist zo leuk. Ook een perfecte herfstrok trouwens, met een panty eronder en een lekker breisel erop.

De afbeeldingen zijn eigendom van de betreffende webshops.