Fair fashion outfit: op vakantie

Op vakantie werden er natuurlijk de nodige kiekjes geschoten – je moet immers ergens aan onthouden wat je allemaal hebt uitgevroten – en die gebruik ik nu meteen even om jullie weer eens iets van mijn kledingstijl te laten zien.

Vakantiekleding moeten wat mij betreft aan een paar eisen voldoen: makkelijk combineerbaar (ik reis graag licht), luchtig (even uitgaand van mooi weer) en comfortabel (joh, ik ben vrij). Deze outfit heeft het allemaal en het is dan ook een van mijn meest gedragen kloffies afgelopen vakantie. Bovendien is ‘ie ook van top tot teen fair & tweedehands, dus bonuspunten voor moi. 

Blouse: vintage van Flamingo (Leiden)
Linnen short: oorspronkelijk H&M (tweedehands gekregen)
Sneakers: Veja (fair)
Zonnebril: geleend van mijn reismaatje
Tas: kreeg ik van de Gemeente Leiden (fair & duurzaam). Alleen alle reclame over duurzaamheid op papier die erin zat vond ik een tikkeltje dubbel.

Zoals je ziet, draag ik zelfs hartje zomer graag herfstkleuren. Wat dat betreft vind ik het niet eens erg dat de blaadjes gaan vallen. Kan ik lekker kameleonnen.