Fair fashion look: herfst in Den Haag

Deze sprookjesachtige outfitpost heb ik te danken aan het fotografeertalent van Iris Zaagman. De foto hierboven bijvoorbeeld, je zou toch haast denken dat die ergens in de Schotse Hooglanden geschoten is? Niks van waar, het zijn gewoon de duinen bij Den Haag waar ik ronddartelde. Een heerlijke plek om op een mooie herfstdag een wandeling te maken, zeker omdat je zowel een bossig stuk als strand in de buurt hebt. 

Fair fashion look

Voor ik teveel afdwaal met gedachten over kabouters en Schotse Hooglanders (die lopen dan wel weer rond in de Haagse duinen, helaas zijn we ze niet tegengekomen) eerst even over mijn fair fashion outfit. Eigenlijk is het vooral een tweedehands look. De top is van H&M en kreeg ik na een opruimsessie van een vriendin, het rokje is van hetzelfde merk, maar heb ik van een kledingruil.

De suède blouse vond ik bij vintage schatkamer Think Twice in Antwerpen. Grappig genoeg heb ik deze al ruim twee jaar in de kast en ben ik ‘m pas deze zomer gaan dragen. Nu ben ik er weer niet uit weg te slaan. Mijn panty’s zijn van het duurzame Swedish Stockings en de schoenen die ik aanheb –  al zijn ze niet heel duidelijk in beeld – zijn mijn bordeauxrode desert boots van het Britse merk Seasalt Cornwall.

Ha, aan deze laatste foto kun je vooral zien wat voor feestje het is om bij Iris voor de lens te staan! Iris blogt op haar website over fotografie en haar leven als fotografe, maar omdat ze ook met duurzaamheid bezig is, komen dat soort onderwerpen ook af en toe langs. Het volgen waard, lieve mensen!

 

P.S. Hebben jullie mijn nieuwe foto in de sidebar al gezien? Ook die is van Iris’ hand!

  1. Wauw, dit is zo lief! Leuk de foto’s zo in een blogpost te zien. Ik ga ook snel een blogpost online zetten met de fotoshoot. Liefs <3

    1. Leuk! Ik ben er zo blij mee, ik vond het enorm leuk om te doen, juist door hoe vrolijk en professioneel jij het aanpakt. Echt bijzonder, jouw oog voor mooie plekken en prachtig licht.

    1. Dankjewel Linda, ik houd er ook zo van! Herfst is (als het tenminste niet giet van de regen) eigenlijk ook best wel een favoriet seizoen van me.

  2. Aaahh, wát een mooie foto’s, Hermien! Echt wauw, en je staat er zo sprankelend op!! 🙂
    Leuke outfit ook, je zet me altijd aan het denken om meer tweedehands te kopen. Vraagje: hoe tevreden ben jij over je Swedish Stockings panty? Hoe is de kwaliteit in vergelijking met andere panty’s? Ik ben zo iemand die het altijd voor elkaar krijgt om haar panty’s binnen 1 dag compleet te ruïneren en dan is € 22,- (ofzo) wel een héle grote uitgave.

    1. Dankjewel Sara, wat lief! Ik ben heel tevreden over Swedish Stockings. Ik ben ook zo’n pantysloper. Ik heb er nu drie van hen en ééntje viel tegen (in één dag een ladder). Ik heb ze gemaild en krijg nu gewoon een nieuwe, want dat is dan blijkbaar echt een productiefoutje. Nog altijd zonde natuurlijk, maar ze staan wel voor de kwaliteit van hun product. Ik neem wel altijd een L (draag eerder maat M) want juist door de stevigheid zitten ze vrij strak vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.