Fair fashion look: herfst in Den Haag

Deze sprookjesachtige outfitpost heb ik te danken aan het fotografeertalent van Iris Zaagman. De foto hierboven bijvoorbeeld, je zou toch haast denken dat die ergens in de Schotse Hooglanden geschoten is? Niks van waar, het zijn gewoon de duinen bij Den Haag waar ik ronddartelde. Een heerlijke plek om op een mooie herfstdag een wandeling te maken, zeker omdat je zowel een bossig stuk als strand in de buurt hebt. 

Fair fashion look

Voor ik teveel afdwaal met gedachten over kabouters en Schotse Hooglanders (die lopen dan wel weer rond in de Haagse duinen, helaas zijn we ze niet tegengekomen) eerst even over mijn fair fashion outfit. Eigenlijk is het vooral een tweedehands look. De top is van H&M en kreeg ik na een opruimsessie van een vriendin, het rokje is van hetzelfde merk, maar heb ik van een kledingruil.

De suède blouse vond ik bij vintage schatkamer Think Twice in Antwerpen. Grappig genoeg heb ik deze al ruim twee jaar in de kast en ben ik ‘m pas deze zomer gaan dragen. Nu ben ik er weer niet uit weg te slaan. Mijn panty’s zijn van het duurzame Swedish Stockings en de schoenen die ik aanheb –  al zijn ze niet heel duidelijk in beeld – zijn mijn bordeauxrode desert boots van het Britse merk Seasalt Cornwall.

Ha, aan deze laatste foto kun je vooral zien wat voor feestje het is om bij Iris voor de lens te staan! Iris blogt op haar website over fotografie en haar leven als fotografe, maar omdat ze ook met duurzaamheid bezig is, komen dat soort onderwerpen ook af en toe langs. Het volgen waard, lieve mensen!

 

P.S. Hebben jullie mijn nieuwe foto in de sidebar al gezien? Ook die is van Iris’ hand!