Fijne webshop: SugarSugar

Wie van het echte vintagegevoel houdt, zit goed bij SugarSugar. In deze webshop overheersen de retro sferen. Hoewel de naam anders doet vermoeden, kun je hier niet alleen terecht voor suikerzoete jurkjes. Die zijn er ook, maar juist van de denim collectie, gebreide vesten en leren tassen gaat mijn hart regelmatig sneller kloppen. Ook heren kunnen hun lol op met (spijker)jasjes, overhemden en lichtelijk hysterische stropdassen.

Mijn eerste aankoop deed ik hier toen ik een jaar of 17 was. Een gele jurk van een soort badstof die ik serieus gedragen heb, maar waarvan ik me nu ernstig afvraag wat me toen bezielde. Later heeft hij trouwens nog gediend als onderdeel van een geslaagd McDonald’s clownkostuum voor een feestje met een Verenigde Staten-thema.

Ik laat je mijn favorieten uit het huidige assortiment zien, voor vrouwen én mannen. Zit er niks voor je bij? Dan kun je altijd nog losgaan op de textielcollectie en je eigen kleding in elkaar klussen. Ook je huis kun je van top tot teen in de jaren 70 hullen bij SugarSugar.

Vrouwen

 

Mannen

 

Deze week krijg je met de code ‘sweet’ 25% korting op de hele collectie. Wees er trouwens snel bij, want hoewel de webshop regelmatig wordt bijgewerkt, zijn er flink wat kapers op de kust. Inschrijven voor de nieuwsbrief of ze even volgen op Facebook is dus geen overbodige luxe.

Beeld: SugarSugar