Er was er een jarig hoera, hoera (en de bieb is geopend)

slingers verjaardag.jpg

Ik kom er op terug: laatst schreef ik dat de voorbereidingen voor een verjaardag nog leuker zijn dan de dag zelf, maar dat is niet waar. Maandag werd ik 25 en dat was zo’n heerlijke dag, dat ik er nu nog steeds van zit te stralen. Gisteren werd ik door zoveel vreemde mensen op straat begroet en toegelachen dat ik begon te denken dat er iets geks met me was, tot ik me bedacht dat ik zelf al de hele dag met een enorme glimlach op mijn hoofd rondstapte. Blijkbaar is dat aanstekelijk (tip!).

Wat is het toch leuk om eens per jaar bedolven te worden door lieve berichtjes, kaarten, knuffels en bezoekjes van mensen die weer en wind trotseren om mijn (goed gelukte) brownie te kunnen proeven. Ja, dat weer gaf nog even een stressmomentje. Ik ben nogal van het zekere voor het onzekere, maar de laatste keer dat het regende op mijn verjaardag was ik 9. En kreeg ik een konijn, nog altijd met stip op één in de Beste-cadeaus-aller-tijden-in het-leven-van-een-Hermien-(ja echt alle Hermienen, dat weet ik zeker)-eregalerij, daarom weet ik het nog zo goed. Ik durfde het dit jaar dus wel aan om een tuinfeest te plannen, bij gebrek aan ruim huis. Nou, we weten allemaal hoe het maandag was: koud, nat en met enorme onweersbuien. Geen tuinfeest voor mij dus. Gelukkig was vriend zo lief om zijn fijne minihuis inclusief geconfisqueerde gang beschikbaar te stellen, zodat iedereen er uiteindelijk precies in paste.

Inmiddels is het weer in oorspronkelijke staat teruggebracht, op de maandvoorraad couscous, linzensoep, smeersels en wijn na dan (inkopen doen is moeilijk, dus deze week gratis lunchservice). En natuurlijk de vele cadeaus die ik kreeg. Want ik ben enorm buitensporig verwend. Veel lieve pakjesgevers hadden zich laten inspireren door mijn blog (je hart uitstorten op internet is echt een aanrader, haha), wat resulteerde in een douchethermometer, repen Tony’s Chocolonely en heel veel geweldige boeken. Ik ben ze nu allemaal door elkaar aan het lezen en er poppen nu al allerlei blogideeën in mijn hoofd op. Ik kan inmiddels haast een groene bieb beginnen, dus klop vooral bij me aan als je iets wilt lenen!

verjaardag boeken cadeaus